Novice

OBVESTILO
Od junija dalje vpisujemo nove interesente za članstvo v našem likovnem društvu. Lahko se prijavite preko naše kontaktne strani  ali pa po telefonu: 031 616-075 Danica. Vse podrobne informacije dobite ob vpisu. Z veseljem vas pričakujemo!

  • Strokovna ekskurzija

Vabimo vas da se udeležite strokovne ekskurzije v Milano na razstavi Marc Chagall in Vincent van Gogh, dne 25.10.2014. Za podrobnejše informacije kliknite tu…

  • Jesenska likovna kolonija

BELA KRAJINA – izvir reke Krupe od 18. 9. do 21.9. 2014. Prijave sprejema g. Danica Šraj na tel. 031 616 075.
Za podrobnejše informacije kliknite tu…

  • DOBRODELNA RAZSTAVA

Društvo za pomoč osebam z motnjami v razvoju »Vesele nogice« nam je predlagalo sodelovanje na prodajni razstavi, ki jo bodo v korist otrok s cerebralno paralizo organizirali v Državnem zboru in potem tudi v večjih krajih Slovenije. Naši člani so se z veseljem odzvali in predstavljamo dela, ki bodo na razpolago našim in tujim državnikom za odkup v korist bolnih otrok. Upamo, da bodo vse slike na razstavi zelo hitro prodane. Vsa donirana dela si lahko ogledate na linku društva Vesele nogice: LINK

LIKOVNO DRUŠTVO SENOŽETI RADOMLJE

Sodelujejo:  DIKA MAJCE, MAJA SPORN, JANA VESEL, PAVLA OBLAK, DANICA ŠRAJ, VERONIKA POGAČAR, TOMAŽ SKULJ, MARIJA ŠEŠET, VANDA GRILC in ZLATKA LEVSTEK.

  • KJE RAZSTAVLJAJO NAŠI ČLANI:

Hotel AMBIENT Domžale – razstavlja NADA DIMIC
Kavarna MESTO Kamnik – razstavlja ELA MORAVEC
Čistilna naprava Domžale-Kamnik -  ALENKA SUŠNIK

 

  • NAGRADA OBČINE DOMŽALE

Kulturno društvo SENOŽETI Radomlje, Prešernova 43, je prejelo občinsko nagrado za ustvarjalno delo, s katerim njegovi člani bogatijo kulturno življenje občine.

Utemeljitev: Likovno društvo Senožeti je bilo ustanovljeno pred desetimi leti z željo, da bi jim druženje omogočalo več strokovnega znanja in priložnosti za uresničevanje lastnih talentov in ambicij na področju slikarstva. V tem času se je društvo razvilo v prepoznavno znamko in sistem, ki združuje skoraj šestdeset ustvarjalcev in ustvarjalk, ki s slikarskimi kolonijami, strokovnimi ekskurzijami, predvsem pa razstavami, lepšajo svoje življenje in življenje vseh, ki imajo njihovo likovno ustvarjalnost radi.

 

 

 

 

 

 

  • PRIZNANJE JAVNEGA SKLADA ZA KULTURNE DEJAVNOSTI RS

JSKD RS Ljubljana je ob obeležitvi 10-letnice delovanja Kulturnemu društvu SENOŽETI podelil Jubilejno priznanje, ki ga sicer podeljujejo društvom za obletnice daljšega delovanja. Ker pa je po njihovem mnenju društvo v tem kratkem času doseglo izjemne uspehe predvsem s svojim načinom dela in stalnim izobraževanjem ter kvalitetnim mentorskim vodstvom, je po mnenju JSKD priznanje podeljeno že ob 10-letnici delovanja.