Novice

OBVESTILO
Ne igramo nogometa, a smo že 15 let v prvi ligi! Strokovna javnost in organizacije na čelu z JSKD nam že 15 let priznavajo kvaliteto in pomen pri izobraževanju ljubiteljskih slikarjev. Če želiš postati del kreativne združbe, nadgraditi svoje likovno znanje in si razširiti obzorja ter nenazadnje preživeti prosti čas v dobri družbi, SE NAM PRIDRUŽI. Do konca septembra vpisujemo stare in nove člane v stare in nove skupine. Informacije in vpis na tel.: 031 616 075 (Danica).

  • MEDOBČINSKO SREČANJE LIKOVNIH SKUPIN »EX TEMPORE 2016« Z DELOVNIM NASLOVOM ‘ČEBELE’.

Srečanje bo v soboto, 8. oktobra 2016, od 8.30 ure dalje v Čebelarskem domu na Brdu pri Lukovici. Za podrobnejše informacije kliknite tu…

  • Kvadrat in krog/kocka in krogla v Mestni galeriji Nova Gorica

Likovno društvo Senožeti v Novi GoriciOdprtje državne selekcionirane razstave Kvadrat in krog/kocka in krogla v Mestni galeriji Nova Gorica. Med 60-timi razstavljalci je tudi pet (5!) članic LD Senožeti Radomlje. Čestitke!
Za podrobnejše informacije kliknite tu…

 

 

  • NAGRADA OBČINE DOMŽALE

Kulturno društvo SENOŽETI Radomlje, Prešernova 43, je prejelo občinsko nagrado za ustvarjalno delo, s katerim njegovi člani bogatijo kulturno življenje občine.

Utemeljitev: Likovno društvo Senožeti je bilo ustanovljeno pred desetimi leti z željo, da bi jim druženje omogočalo več strokovnega znanja in priložnosti za uresničevanje lastnih talentov in ambicij na področju slikarstva. V tem času se je društvo razvilo v prepoznavno znamko in sistem, ki združuje skoraj šestdeset ustvarjalcev in ustvarjalk, ki s slikarskimi kolonijami, strokovnimi ekskurzijami, predvsem pa razstavami, lepšajo svoje življenje in življenje vseh, ki imajo njihovo likovno ustvarjalnost radi.

 

 

 

 

 

 

  • PRIZNANJE JAVNEGA SKLADA ZA KULTURNE DEJAVNOSTI RS

JSKD RS Ljubljana je ob obeležitvi 10-letnice delovanja Kulturnemu društvu SENOŽETI podelil Jubilejno priznanje, ki ga sicer podeljujejo društvom za obletnice daljšega delovanja. Ker pa je po njihovem mnenju društvo v tem kratkem času doseglo izjemne uspehe predvsem s svojim načinom dela in stalnim izobraževanjem ter kvalitetnim mentorskim vodstvom, je po mnenju JSKD priznanje podeljeno že ob 10-letnici delovanja.