Novice

  • STROKOVNA EKSKURZIJA

Vabimo vas, da se udeležite strokovne ekskurzije v FERRARO IN BOLOGNO na ogled razstav MATISSE, VERMEER in holandsko slikarstvo, MORANDI – 21-22. 3. 2014. Kliknite tu za več podrobnosti…

  • RAZSTAVA

V petek, 21. 2. 2014 bo ob 18. Uri v Kulturnem domu Radomlje otvoritev treh likovnih razstav in sicer bomo predstavili dela z likovne kolonije Benetke 2013, likovne kolonije Ko arhitektura krajine postane arhitektura slike-Lonjsko polje,  ter raztava kolažev naše članice KATJE ERJAVEC iz Ljubljane.
Razstave bodo odprte do 5. marca 2014, v soboto in nedelje od 15. do 18. ure in v sredo od 17. do 20. Ure. Več o razstavi…

  • DOBRODELNA RAZSTAVA

Društvo za pomoč osebam z motnjami v razvoju »Vesele nogice« nam je predlagalo sodelovanje na prodajni razstavi, ki jo bodo v korist otrok s cerebralno paralizo organizirali v Državnem zboru in potem tudi v večjih krajih Slovenije. Naši člani so se z veseljem odzvali in predstavljamo dela, ki bodo na razpolago našim in tujim državnikom za odkup v korist bolnih otrok. Upamo, da bodo vse slike na razstavi zelo hitro prodane. Vsa donirana dela si lahko ogledate na linku društva Vesele nogice: LINK

LIKOVNO DRUŠTVO SENOŽETI RADOMLJE

Sodelujejo:  DIKA MAJCE, MAJA SPORN, JANA VESEL, PAVLA OBLAK, DANICA ŠRAJ, VERONIKA POGAČAR, TOMAŽ SKULJ, MARIJA ŠEŠET, VANDA GRILC in ZLATKA LEVSTEK.

  • KJE RAZSTAVLJAJO NAŠI ČLANI:

Hotel Ambient: ELA MORAVEC – ekspresionistična dela, ki so nastala v zadnjih dveh letih;
Kavarna Mesto Kamnik: razstavlja VERONIKA POGAČAR
Čistilna naprava Domžale-Kamnik: Alenka Sušnik

 

  • NAGRADA OBČINE DOMŽALE

Kulturno društvo SENOŽETI Radomlje, Prešernova 43, je prejelo občinsko nagrado za ustvarjalno delo, s katerim njegovi člani bogatijo kulturno življenje občine.

Utemeljitev: Likovno društvo Senožeti je bilo ustanovljeno pred desetimi leti z željo, da bi jim druženje omogočalo več strokovnega znanja in priložnosti za uresničevanje lastnih talentov in ambicij na področju slikarstva. V tem času se je društvo razvilo v prepoznavno znamko in sistem, ki združuje skoraj šestdeset ustvarjalcev in ustvarjalk, ki s slikarskimi kolonijami, strokovnimi ekskurzijami, predvsem pa razstavami, lepšajo svoje življenje in življenje vseh, ki imajo njihovo likovno ustvarjalnost radi.

 

 

 

 

 

 

  • PRIZNANJE JAVNEGA SKLADA ZA KULTURNE DEJAVNOSTI RS

JSKD RS Ljubljana je ob obeležitvi 10-letnice delovanja Kulturnemu društvu SENOŽETI podelil Jubilejno priznanje, ki ga sicer podeljujejo društvom za obletnice daljšega delovanja. Ker pa je po njihovem mnenju društvo v tem kratkem času doseglo izjemne uspehe predvsem s svojim načinom dela in stalnim izobraževanjem ter kvalitetnim mentorskim vodstvom, je po mnenju JSKD priznanje podeljeno že ob 10-letnici delovanja.